Johannes Ewalds Vej 32
61 66 41 67
Vacuflex Støvler

Klinikken tilbyder behandling med de anerkendte Vacuflex-vacuumstøvler, udviklet af Inge Dougans, Syd Afrika.

Støvlerne er meget effektive, da man får en ensartet behandling hver gang og får fordel af en fuld zoneterapeutisk behandling samt stimulering af alle de store meridianer i en 30 minutters behandling.

Smerter eller følsomhed i en zone, eller farveændringer på huden, indikerer dels hvor på kroppen der er problemer, men også hvilke problemer der er tale om.

Fødderne kan afsløre en regnbue af røde, blå, gule og hvide farver, som hver især fortæller, om der er en kronisk eller akut tilstand, eller om der er slimophobning, f. eks. i lungerne. Ofte bruger vi aflæsningen til at blive bekræftet i det vi allerede ved, men også til at blive klogere på underliggende problemer.

Selve støvlebehandlingen varer ca 30 minutter og det næste kvarters tid bruges til stille og roligt at massere fødderne på ”gammeldags” facon.

Også de langvarige kroniske lidelser har gode resultater. F. eks. kan nævnes ledproblemer, skuldre, smerter omkring rygsøjlen og muskelspændinger.  Også problemer med fordøjelsen, Colitis Ulcerosa, Mb. Chron og lignende diagnoser reagerer godt på støvlerne, omend man må forvente et noget længere forløb, hvis sygdommen har eksisteret i flere år. Til gengæld, behøver man ikke kommer så ofte, typisk 1 – 2 gange om måneden.

Støvlerne er et godt supplement til en travl livsstil og for de folk, som gerne vil gøre noget godt for sig selv og ”nul-stille” kroppen en gang i mellem. Det handler om at give sig selv muligheden for at reparere, når man har haft for travlt.

Se støvlerne i brug her:

Støvlerne er særdeles effektive til akut opståede problemer, et lændehold, hovedpine/migræne eller lungebetændelse. Her vil man typisk få to behandlinger om ugen.