Johannes Ewalds Vej 32
61 66 41 67
Referencer
Her kan du læse, hvad mine tidligere patienter siger om min behandling.

Jeg vil gerne anbefale Laila. Massagen er i en klasse for sig, ren velvære og smertelindring. Herudover får jeg zoneterapi og det er lige så godt. Laila er top professionel, hun ved hvad hun har med at gøre og der er en dejlig ro omkring hende. Jeg opsøgte Laila pga. tarm sygdom og piskesmæld. Jeg har fået det bedre af behandlingerne.

Tina Aagaard, 52

-Jeg er kommet hos Laila ca. en gang om måneden de sidste tre år og er hver gang blevet mødt med forståelse for min situation/mine behov, med stor professionalisme og megen venlighed. Jeg føler mig altid som et "bedre" menneske, når jeg går derfra.

Kirsten, Aalborg-Zoneterapien har hjulpet mig rigtig meget med spændinger i musklerne i og omkring bækkenet. Dette har bl.a. afhjulpet smerter.

Elin, 73 år, folkepensionistSpar Nord
-Laila har masseret os i banken ca. en gang om måneden, siden august 2014. Vi er glade for ordningen og vi synes det hjælper på skulderspændingerne og ryg/nakke problemer.
Spar Nord

Din mægler

"Effektiv behandling, har oplevet positiv virkning på mit helbred. Synlige resultater. Behandlingen er ikke så tidskrævende , men savner det man opnår ved almindelig zoneterapi "at jeg får nusset fødderne og slapper af i krop og sind. Jeg vil helt klart anbefale, at man veksler mellem at benytte støvle behandlingen og så almindelig zoneterapi.”

“Jeg har været med i forsøget med de nye vacu støvler, hvilket har været virkelig interessant at prøve. Jeg har fortrinsvis problemer med min fordøjelse, som de har virket rigtig godt for. Især efter de første 2 gange føltes det, som om jeg havde en sugekop midt i maven, længe efter behandlingen var færdig, og det satte for alvor gang i fordøjelsen. Efter èn af behandlingerne, fik jeg suppleret med massage, og det var efter min mening den optimale behandling, og fremadrettet vil jeg ind imellem bestille den kombi behandling - for jeg skal helt sikkert have flere behandlinger. Jeg var forbavset over, så mange oplysninger Laila kunne "læse" ud af mine fødder, efter jeg havde haft støvlerne på i 5 minutter, men alt hun fandt ud af var spot-on; lænde-problemer, stress og dårlig fordøjelse. Efter 4 gange var alle mine "sorte punkter" i klar bedring eller helt forsvundet.”

" Jeg vil starte med at sige, at jeg søgte hjælp ved Laila pga. ledsmerter, mange maveproblemer, og generelt ondt i hele kroppen. Jeg har i alt fået 5 behandlinger ved Laila via et forsøg. Jeg valgte denne behandling/forsøg, fordi jeg ikke tog medicin mod min sygdom, og jeg efter flere tidligere behandlinger med alm fodterapi ved Laila, følte mig tryg, og jeg tidligere har mærket stor virkning ved hendes behandlinger.Efter hendes indsigt og investering i støvlerne, har jeg oplevet dette: De første virkninger jeg oplevede med støvlerne, var, at jeg fik jeg det værre. Dette stod på de første 4 gange. Jeg er blevet diagnosticeret Morbus Chron, og da jeg startede ved Laila, var jeg tæt på et udbrud, som faktisk brød ud under de 4 første behandlinger, men femte gang gik mit udbrud i sig selv igen. Jeg fik færre smerter i mine led, mere energi, ingen kvalme og ikke mindst, færre toiletbesøg.Nu har jeg ikke fået behandling i 1 1/2 uge, og jeg kan nu tydeligt mærke, at det er tid til en behandling igen, da mine led ”brokker” sig som før. Behandlingen er alle pengene værd. Dertil vil jeg tilføje, at udover Laila giver nogle fantastiske behandlinger, har jeg personligt lært meget om kost, psykologi, smertehåndtering, livsændring gennem hendes behandlinger. Dertil har jeg fået en større forståelse for den smerte vi hver især har, både fysisk og psysisk. Jeg kan kun udfra egne erfaringer anbefale Laila til hjælp af Morbus Chron ramte, da hun kan meget mere end ” støvlerne”